Ndriçimi Emilux

Aplikimi i produktit

Ekspertë kryesorë ndërkombëtarë të ndriçimit arkitektonik dhe komercial

Dongguan Emilux Lighting Technology Co., Ltd.

Dritat tradicionale janë pajisje ndriçimi shumëfunksionale që përdoren gjerësisht në aplikime të ndryshme për shkak të aftësisë së tyre për të fokusuar dritën në një drejtim specifik.Këto ndriçues sigurojnë një rreze të përqendruar drite dhe mund të përdoren për ndriçimin e theksuar, për të nxjerrë në pah artin dhe ekspozitat në galeri dhe muze, dhe për të krijuar efekte dramatike në teatro dhe skena.Në ndriçimin arkitektonik, dritat e vëmendjes tradicionale përdoren shpesh për të ndriçuar fasadat e ndërtesave, monumentet, statujat dhe strukturat e tjera të jashtme.Këto pajisje janë projektuar për t'i bërë ballë kushteve të vështira të motit dhe zakonisht janë bërë nga materiale të qëndrueshme si alumini dhe çeliku inox.

Ndriçimi Emilux

Seria e produkteve