• 未标题-1_画板 1
 • 未标题-1_画板 1
 • 2_画板 1
 • 3_画板 1

Ndriçim LED i zhytur

 • EP1001 5-8W i zhytur led Pro në qendër të vëmendjes së hotelit, madhësia e prerjes 55 mm e rregullueshme

  EP1001 5-8W i zhytur led Pro në qendër të vëmendjes së hotelit, madhësia e prerjes 55 mm e rregullueshme

  Ne kemi lëndë të para të mjaftueshme në magazinë dhe ofrojmë shpërndarje të shpejtë.

  Më shumë se 100 lloje të patentave për projektimin e dritave led.

  Instalim i përshtatshëm.

  Lumen i lartë dhe ndriçim led me CRI të lartë. Dizajnim i avancuar i produkteve me dritë LED.

 • ED1001 Drita led me cilësi të lartë me madhësi 5W 55 mm

  ED1001 Drita led me cilësi të lartë me madhësi 5W 55 mm

  1. Dritat led mund të errësohen me prerje faze/0-10v/dimmable dali/errësim me rrjetë bluetooth opsionale.

  2.Advanced dizajnimin e produkteve të lehta led.

  3.CCT dritat spot LED me errësim të rregullueshme të kontrolluara nga App.

  4.Instalim i përshtatshëm: instalim i lehtë dhe fshehje e vërtetë.

 • ED1006 Economy SMD Down Light 7W me madhësi 70mm

  ED1006 Economy SMD Down Light 7W me madhësi 70mm

  1. Dritat led mund të errësohen me prerje faze/0-10v/dimmable dali/errësim me rrjetë bluetooth opsionale.

  2.Advanced dizajnimin e produkteve të lehta led.

  3.CCT dritat spot LED me errësim të rregullueshme të kontrolluara nga App.

  4.Instalim i përshtatshëm: instalim i lehtë dhe fshehje e vërtetë.

 • ED1002 Drita led me cilësi të lartë me madhësi 7W 75 mm

  ED1002 Drita led me cilësi të lartë me madhësi 7W 75 mm

  1. Dritat led mund të errësohen me prerje faze/0-10v/dimmable dali/errësim me rrjetë bluetooth opsionale.

  2.Advanced dizajnimin e produkteve të lehta led.

  3.CCT dritat spot LED me errësim të rregullueshme të kontrolluara nga App.

  4.Instalim i përshtatshëm: instalim i lehtë dhe fshehje e vërtetë.

 • ED1003 Drita led me cilësi të lartë me madhësi 12W 92 mm

  ED1003 Drita led me cilësi të lartë me madhësi 12W 92 mm

  1. Dritat led mund të errësohen me prerje faze/0-10v/dimmable dali/errësim me rrjetë bluetooth opsionale.

  2.Advanced dizajnimin e produkteve të lehta led.

  3.CCT dritat spot LED me errësim të rregullueshme të kontrolluara nga App.

  4.Instalim i përshtatshëm: instalim i lehtë dhe fshehje e vërtetë.

 • ED1004 Drita led me cilësi të lartë me madhësi 18W 115 mm

  ED1004 Drita led me cilësi të lartë me madhësi 18W 115 mm

  1. Dritat led mund të errësohen me prerje faze/0-10v/dimmable dali/errësim me rrjetë bluetooth opsionale.

  2.Advanced dizajnimin e produkteve të lehta led.

  3.CCT dritat spot LED me errësim të rregullueshme të kontrolluara nga App.

  4.Instalim i përshtatshëm: instalim i lehtë dhe fshehje e vërtetë.

 • ED1005 Drita LED me cilësi të lartë 24W, madhësia e prerjes 155 mm

  ED1005 Drita LED me cilësi të lartë 24W, madhësia e prerjes 155 mm

  1. Dritat led mund të errësohen me prerje faze/0-10v/dimmable dali/errësim me rrjetë bluetooth opsionale.

  2.Advanced dizajnimin e produkteve të lehta led.

  3.CCT dritat spot LED me errësim të rregullueshme të kontrolluara nga App.

  4.Instalim i përshtatshëm: instalim i lehtë dhe fshehje e vërtetë.

 • ED1007 Economy SMD Dritë poshtë 10W madhësia e prerjes 100mm

  ED1007 Economy SMD Dritë poshtë 10W madhësia e prerjes 100mm

  1. Dritat led mund të errësohen me prerje faze/0-10v/dimmable dali/errësim me rrjetë bluetooth opsionale.

  2.Advanced dizajnimin e produkteve të lehta led.

  3.CCT dritat spot LED me errësim të rregullueshme të kontrolluara nga App.

  4.Instalim i përshtatshëm: instalim i lehtë dhe fshehje e vërtetë.

 • ED1010 Economy SMD LED Down Drita 36W madhësia e prerjes 200mm

  ED1010 Economy SMD LED Down Drita 36W madhësia e prerjes 200mm

  1. Dritat led mund të errësohen me prerje faze/0-10v/dimmable dali/errësim me rrjetë bluetooth opsionale.

  2.Advanced dizajnimin e produkteve të lehta led.

  3.CCT dritat spot LED me errësim të rregullueshme të kontrolluara nga App.

  4Instalim i përshtatshëm: instalim i lehtë dhe fshehje e vërtetë.

 • ED1008 Economy SMD Dritë poshtë 15W madhësia e prerjes 140 mm

  ED1008 Economy SMD Dritë poshtë 15W madhësia e prerjes 140 mm

  1. Dritat led mund të errësohen me prerje faze/0-10v/dimmable dali/errësim me rrjetë bluetooth opsionale.

  2.Advanced dizajnimin e produkteve të lehta led.

  3.CCT dritat spot LED me errësim të rregullueshme të kontrolluara nga App.

  4.Instalim i përshtatshëm: instalim i lehtë dhe fshehje e vërtetë.