• Downlights montuar në tavan
  • Dritat Klasike Spot

Objekti i fabrikës

Dyqani i punës pa pluhur dhe testi i plakjes

OBJEKTI I FABRIKE5
OBJEKTI I FABRIKE3
OBJEKTI FABRIKE6
OBJEKTI FABRIKE4
OBJEKTI I FABRIKE8
OBJEKTI I FABRIKES7
OBJEKTI I FABRIKES1
OBJEKTI I FABRIKE10

Lista e ekuimenteve

Shpejtësi e lartë, 12,000 pika/H Precizion i lartë: brenda 0,01 mm I aftë për SMD vëllim të madh.komponente elektronike Shumëfunksionale Gjithsej 6 copë makinash SMD Mirëmbajtje e rregullt dhe profesionale e makinerisë

• Makinë saldimi Reflow

• Pa plumb

• Zona e ngrohjes me 16 seksione për të siguruar simetri të lartë

• Saldim me temperaturë konstante

Makinë saldimi me valë

• Pa plumb

• Dy herë saldim, bashkim i dështuar brenda 6 PPM

Testimi i plakjes

Testimi i plakjes
Testimi i plakjes 1
Testimi i plakjes 2

Pajisje optike

kompania 19

Sfera integruese

kompania 20

Goniofotometra

kompania 18

Matësi i ndriçimit

kompania 21

Gjetësi i rrezes lazer

kompania 23

Sistemi i testimit të dobësimit të plakjes

kompania 22

Matësi cilindrik dixhital i ndriçimit

Pajisjet e ngrohjes

kompania 24

Testi i temperaturës konstante

kompania 26

Instrument i imazhit termik FLUKE

kompania 25

Kalibrator i temperaturës

kompania 27

Instrument për marrjen e të dhënave

kompania 28

Sistemi i testimit të temperaturës së kryqëzimit

Pajisje optike

kompania 31

Oshilograf

kompania 32

Ngarkesa elektronike

kompania 29

Gjenerator i formës valore

kompania 30

Matësi i fuqisë

kompania 35

Ura LCR

kompania 36

Testues i rrymës së rrjedhjes

kompania 33

Burimi aktual i paragjykimit

kompania 34

Multimetër desktop

Pajisjet LVD

kompania 37

Analizues i sigurisë elektrike

shoqërues 38

Sistemi i testimit të përçueshmërisë EMI

kompania 40

Makinë për testimin e rritjes së rrufesë

kompania 39

Makinë elektrike për simulimin e shpërthimit të shpejtë kalimtar

Pajisjet e testit të sigurisë

kompania 42

Testues i përcjelljes së fuqisë së rrjedhjeve

kompania 41

Inverter multifunksional

kompania 43

Makinë për testimin e djegies

shoqëria 46

Testues i telit me shkëlqim

kompania 45

Testues spërkatës

kompania 44

Testues i rrymës së rrjedhjes