• Downlights montuar në tavan
  • Dritat Klasike Spot

Rreth Nesh

rreth titullit1

Emilux u themelua që nga viti 2016, e cila është një specialist kryesor ndërkombëtar në ndriçimin arkitektonik dhe komercial, i cili është një prodhues dhe prodhues.Fabrika jonë ndodhet në qytetin Dongguan, i cili ka metër 8000squire dhe 125 punonjës, 15 inxhinierë dhe 11 persona të kontrollit të cilësisë.Ne i shpërndajmë produktet tona klientëve tanë për të fituar shumë më tepër projekte. veçanërisht për hotele me 5 fillime, restorant të nivelit të lartë, Top shop, shërbim makinash 4S, ndërtesa zyre dhe aplikacione të tjera kryesore.Produkti me cilësi të lartë i pajisjes ndriçuese ODM ka kërkimin dhe zhvillimin; Sistemin perfekt të prodhimit dhe shitjes.

indeks-rreth

Sistemi i përsosur i menaxhimit, është fabrika e kualifikuar e IS9001, kompania është krijuar për mbi 8 vjet, me performancën e përvojës prej 15 vitesh të ekipit tonë, i cili është i pozicionuar për të ofruar OEM për markat e famshme botërore.Shërbimi ODM, pozicionimi i produktit në produktet e ndriçimit të shtëpisë dhe komerciale dhe arkitekturore, dritat led poshtë për shkrimin e biznesit, dritat led të pista LED, dritat led spot, dritat e rrugës LED, dritat led përmbytëse, gjiri i lartë led, dritat led gargen dhe ndriçimet e tjera komerciale dhe arkitekturore.

vjet
Përvojë në industri

FORCA E KORPORATËS

6-17-ikona (2)

Kompania ka një filozofi të qartë biznesi dhe ne fokusohemi në një gjë.Sigurohuni që çdo produkt të jetë një vepër arti.Filozofia e biznesit të kompanisë është: integriteti;Fokusimi;Pragmatike;Share;Përgjegjësia.

6-17-ikona (1)

Më në fund, ne kemi ekipin e projektimit të ndriçimit për të ofruar zgjidhje ndriçimi me Dialux.Është më e rëndësishme të ofrohet zgjidhje profesionale për të fituar më shumë projekte.

6-17-ikona (5)

Ne ofrojmë produkte dhe shërbime për të cilat është partneri ynë i bashkëpunimit në strategji.Çdo dizajn i produktit konfirmohet nga partneri strategjik.

NA KONTAKTONI

Ne mezi presim të zhvillojmë biznes në mbarë botën për projekte kryesore dhe të përpiqemi të gjejmë partnerin e përshtatshëm të bashkëpunimit në vende të ndryshme.Mirë se vini të bashkoheni me ne dhe le të shpëtojmë botën së bashku.