• Downlights montuar në tavan
 • Dritat Klasike Spot

Lajme

 • Spotlight: drita inteligjente që ndriçon të ardhmen

  Spotlight: drita inteligjente që ndriçon të ardhmen

  Spotlight, një pajisje e vogël por e fuqishme ndriçimi, jo vetëm që mund të sigurojë dritën që na nevojitet për jetën dhe punën tonë, por gjithashtu mund t'i japë hapësirës një bukuri dhe atmosferë unike.Pavarësisht nëse përdoret për dekorimin e shtëpisë apo për ambiente komerciale, qendrat e vëmendjes kanë treguar rëndësinë e tyre dhe...
  Lexo më shumë
 • Shkëlqim i ndritshëm: Ripërcaktimi i hapësirave me risitë e avancuara të ndriçimit LED

  Shkëlqim i ndritshëm: Ripërcaktimi i hapësirave me risitë e avancuara të ndriçimit LED

  Në botën e sotme plot zhurmë, ku ekspozimi ndaj dritës natyrore të diellit është shpesh i kufizuar, kjo ka një ndikim të rëndësishëm në vizionin tonë.Hormonet si melanina dhe dopamina, vendimtare për shëndetin e përgjithshëm dhe zhvillimin e syve, kjo shkaktohet nga ekspozimi i pamjaftueshëm në rrezet e diellit.Përveç kësaj,...
  Lexo më shumë
 • Si të zgjidhni saktë dritën led downlight dhe dritën led spot për dekorimin tuaj të brendshëm?

  Si të zgjidhni saktë dritën led downlight dhe dritën led spot për dekorimin tuaj të brendshëm?

  Me kërkesat në rritje për paraqitjen e ndriçimit të brendshëm, dritat e thjeshta të tavanit nuk mund të plotësojnë më nevojat e larmishme.Dritat e poshtme dhe dritat e vëmendjes luajnë një rol të rëndësishëm në rritje në paraqitjen e ndriçimit të të gjithë shtëpisë, qoftë për ndriçim dekorativ apo dizajn më modern me...
  Lexo më shumë
 • Çfarë është drita magnetike led dhe si t'i aplikoni ato?

  Çfarë është drita magnetike led dhe si t'i aplikoni ato?

  Drita e pistave magnetike LED është gjithashtu drita e pistave, ndryshimi kryesor midis të dyve është se gjurmët magnetike përgjithësisht lidhen me tension të ulët 48v, ndërsa voltazhi i gjurmëve të rregullta është 220v.Fiksimi i dritës së gjurmës magnetike led në pistë bazohet në parimin e tërheqjes magnetike,...
  Lexo më shumë
 • Si të instaloni dritë spot LED të zhytur?

  Si të instaloni dritë spot LED të zhytur?

  Udhëzimet: 1. Ndërpritni energjinë elektrike përpara instalimit.2. Produkti përdoret vetëm në mjedis të thatë 3. Ju lutemi mos bllokoni asnjë objekt në llambë (shkalla e distancës brenda 70 mm), e cila padyshim do të ndikojë në emetimin e nxehtësisë gjatë punës së llambës 4. Ju lutemi kontrolloni dy herë përpara se të ...
  Lexo më shumë
 • Ndërtimi i lidhjeve më të forta: Shpallja e fuqisë së ndërtimit të ekipit

  Ndërtimi i lidhjeve më të forta: Shpallja e fuqisë së ndërtimit të ekipit

  Në botën e sotme të korporatave, një ndjenjë e fortë uniteti dhe bashkëpunimi është vendimtare për suksesin e një kompanie.Ngjarjet e ndërtimit të ekipit të kompanisë luajnë një rol jetik në nxitjen e kësaj fryme.Në këtë blog, ne do të rrëfejmë përvojat emocionuese të aventurës sonë të fundit të ndërtimit të ekipit.Tonë...
  Lexo më shumë
 • Festimi i festës së mesit të vjeshtës

  Festimi i festës së mesit të vjeshtës

  Festivali i mesit të vjeshtës po afron.Si një ndërmarrje që i kushton vëmendje mirëqenies së punonjësve dhe kohezionit të ekipit, kompania jonë ka vendosur të shpërndajë dhurata për pushime për të gjithë punonjësit në këtë festë të veçantë dhe të shfrytëzojë këtë rast për të inkurajuar anëtarët e kompanisë.Si sipërmarrës, ne e dimë se...
  Lexo më shumë
 • Aplikimi dhe zgjedhja e llambës LED Beam Angle

  Aplikimi dhe zgjedhja e llambës LED Beam Angle

  Lexo më shumë
 • Si të zgjidhni prozhektorët e hotelit?

  Si të zgjidhni prozhektorët e hotelit?

  1. Kontrolloni cilësinë e drejtimit të dritës së dritës led Drejtuesi i dritave të vëmendjes me cilësi të lartë prodhohet përgjithësisht nga prodhuesit, me performancë të fortë dhe cilësi të garantuar;Dritat e vëmendjes me cilësi të dobët prodhohen nga fabrika të vogla me kapacitet të kufizuar prodhimi, të cilat nxisin prokurimin e përgjithshëm...
  Lexo më shumë
 • Dy tendenca kryesore të pajisjeve të ndriçimit të ardhshëm.

  Dy tendenca kryesore të pajisjeve të ndriçimit të ardhshëm.

  1.Ndriçimi shëndetësor Ndriçimi shëndetësor është një kusht thelbësor për shëndetin fiziologjik dhe psikologjik të njeriut Kërkimet shkencore kanë zbuluar se drita, si një nga forcat kryesore lëvizëse të sistemit të ritmit cirkadian të njeriut, qoftë rrezet e diellit natyrale apo burimet artificiale të dritës, do të shkaktojë një seri. ..
  Lexo më shumë
12Tjetra >>> Faqe 1/2