Осветлување на Emilux

Апликација за производ

Професионални хотелски светла.

Професионални хотелски светла.

Добредојдовте во нашиот хотел, ние сме горди што лансиравме сосема нова апликација во центарот на вниманието, која ќе ви донесе поудобно и топло искуство за престој.

ИСТРАЖУВА
Професионални резиденцијални светла.

Професионални резиденцијални светла.

Домашното осветлување е најчесто користена опрема за внатрешно осветлување, обично се користи за да се нагласи одредена област или ставка, но може да се користи и за создавање на мека атмосфера на околината.

ИСТРАЖУВА
Професионални вила LED светла.

Професионални вила LED светла.

Музеите често користат светла на патеката и сечени светла за да ги осветлуваат експонатите.Овие светла можат да обезбедат насочено осветлување, да се фокусираат на осветлените експонати и да ја одржуваат просторијата топла и привлечна.

ИСТРАЖУВА
Професионални Музејски светла.

Професионални Музејски светла.

Вилата е дом и простор за живеење, а при примената на внатрешното осветлување треба да се земат предвид убавината, удобноста и практичноста.

ИСТРАЖУВА
Професионално осветлување на библиотеката.

Професионално осветлување на библиотеката.

За апликациите за осветлување на библиотеката, треба да се земат предвид удобноста на читателот и факторите за заштита на книгите.

ИСТРАЖУВА

Водечки меѓународни експерти за архитектонско и комерцијално осветлување

Dongguan Emilux Lighting Technology Co., Ltd.

Традиционалните рефлектори се мултифункционални уреди за осветлување кои се широко користени во различни апликации поради нивната способност да ја фокусираат светлината во одредена насока.Овие светилки обезбедуваат концентриран зрак на светлина и може да се користат за акцентно осветлување, истакнување на уметност и експонати во галерии и музеи и создавање драматичен ефект во театрите и сцените.Во архитектонското осветлување, традиционалните рефлектори често се користат за осветлување на фасадите на зградите, спомениците, статуите и другите надворешни структури.Овие тела се дизајнирани да издржат сурови временски услови и обично се направени од издржливи материјали како што се алуминиум и нерѓосувачки челик.

Осветлување на Emilux

Серија на производи